mandag 4. juni 2012

Pust, din hypre idiot! En hyllest til friheten :-D

For andre gang siden jeg startet denne bloggen, må jeg beordre meg selv til å puste :P Men denne gangen av en helt annen grunn. Jeg sitter her og formelig hopper på stolen, og gliser det mest fjollete gliset dere kan forestille dere, hehe, når jeg ser hvilket potensiale de nærmeste dagene faktisk har!

For i ettermiddag har jeg brukt mine første tre timer offisiell bpa-tid på å forberede min hittil største sosiale sammenkomst i nyleiligheta. Tenk, jeg, som har det med å leve et MEGET tilbaketrukket liv, har invitert fem mer eller mindra crazy, men steinflotte jenter på taco- og filmkveld imorgen. Herregud, så sprøtt og så fint det føles! Og så digg å vite at jeg faktisk kan arrangere noe sånt en helt vanlig tirsdag, etter å ha kommet seint hjem fra jobb, uten å slite på meg to døgns akutt sovesyke i etterkant. Det bare fordi jeg får låne etpa øyne idag og på onsdag.

Onsdagen, ja… Mens jeg satt her og planla og skreiv facebook-meldinger (ja, til sånne sosiale ting er det nettstedet, tro det eller ei, faktisk nyttig) ble jeg påmint eksamenskonserten til ei venninne som jeg har så lyst å dra på. Noe sånt ville jeg sett på som uaktuelt før, men nå lar det seg faktisk gjøre! Fordi det er jeg som bestemmer hva jeg skal bruke bpa-tida mi til.

BPA, ja… Onsdag skal jeg ha første møte med en potensiellt fast assistent sammen med mit moderlige opphav. Som om ikke det var nok, har vi fått inn to henvendelser på stillingsannonsen min, og de ble lagt ut i ettermiddag. Ingen garanti for match såklart, men uansett er det litt speisa at det alt nå har kommet inn to henvendelser.

Syke tider, jeg begynner å innse at med litt planlegging og administrasjon vil jeg faktisk kunne være istand til å leve et friere liv enn jeg har sett for meg.

Akkurat nå tar friheten og muligheten pusten fra meg, men du dæven så godt det er! :-D

Bilde av en person som strekker armene i været under en fargerik himmel

2 kommentarer:

 1. Gratulerer!
  (fra ei som har kjent denne friheten i sytten år)

  BPA er en nøkkel til frihet, og gir oss mulighet til å leve - ikke kun overleve!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :-)
   Det har vel ikke helt gått opp for meg hvilke muligheter dette gir, tror jeg. Men spennende er det iallfall!

   Slett